Marissen, vol gas reclame & internet

Webshops in Magento

Magento: voor de serieuze online retailer

Magento is een steeds meer gebruikt platform voor e-commerce, met name webshops. Het belangrijkste pluspunt aan deze software, is dat deze open source is. Daarnaast biedt het ongekende mogelijkheden, waarmee het zich ontzettend onderscheidt van andere software voor webshops, webwinkels. Vanwege de eenvoud en schaalbaarheid van de Magento is het zeer geschikt voor voor kleine én grote webwinkels.

Alleen maar Magento voor webshops

Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van Magento, sterker nog: Magento is het enige platform waar wij voor kiezen en wij helpen u graag bij het succesvol opzetten van uw online business en indien u ook maar een beetje geïnteresseerd bent, vertellen we graag in geuren en kleuren over dit prachtige systeem. Onderstaand alvast een korte greep uit de vele mogelijkheden.

  • open Source software gericht op groei, geen plafond
  • vele betaalmogelijkheden
  • oneindig veel variaties voor het verzenden van bestellingen
  • uitstekend te koppelen aan andere software, zoals boekhoud- en crm-systemen.

Voorbeelden van Magento webshops

Wel overtuigd, maar benieuwd naar ons werk? Bekijk ons portfolio voor een aantal recente voorbeelden van door ons ontworpen en gerealiseerde Magento webshops.

Via onze informatiepagina’s over Magento kunt u zich alvast inlezen over Magento voor uw webshop.

Grafisch ontwerp

Met onze kennis en ervaring op het gebied van grafisch ontwerp zijn we in staat om onze klanten full-service te bedienen.

Behoefte aan meer dan een website of huisstijl? Wij zijn beschikbaar.

 

Huur ons in!

Webdesign

Wij ontwerpen en realiseren de mooiste websites die lekker werken. Voor diverse klanten; van groot tot klein, zowel regionaal als internationaal.

 

Bekijk live!

Partner in e-commerce

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerp en de realisatie van webshops. Van groot tot klein, stand-alone of als aanvulling op de stenen winkel.

Uiteraard in Magento.

Bekijk deze case