Marissen, vol gas reclame & internet

Webshops die werken 

Voor jou en je klant.

 

Iets wat iedereen voor ogen moet hebben. Wij doen niet anders en wij weten niet beter. Wij zijn volledig ingericht op het
neerzetten van de betere webshops en gespecialiseerd in Magento en alles wat rondom een goede webshop komt kijken.

Een eigen webshop beginnen
Meer omzet in mijn webshop
logo-magento

Eerst vragen, daarna een antwoord en dán een oplossing.

Wij werken graag volgens deze kenmerkende wijze. Er is, ondanks het de specialistische markt, een redelijk aanbod aan Magento-partners. Wij zijn één van deze Magento-partners met een aantal succesvolle webshops op ons conto. Omdat onze klanten nogal verschillen is onze aanpak ook nooit hetzelfde. We hebben klanten die willen starten, vanuit niets of naast een bestaande business, maar we hebben ook klanten die graag wilden doorgroeien, de markt definitief wilden veroveren of internationale uitbreiding wilden realiseren.

Wat de beste aanpak en wat het beste product is, is altijd sterk afhankelijk van de specifieke wensen.

 

Wij hebben antwoord op je vragen

Maar niet heus!

En iedereen weet ook eigenlijk wel dat antwoorden moeilijk vooraf te definiëren zijn. Er zijn veel Magento-partners met goede informatie, maar een direct toepasbare oplossing kan er niet zijn. Ook na het lezen van deze pagina zul je lang niet de antwoorden op je vragen hebben en weten wat het beste plan van aanpak is. Wat je wel kunt weten, na het lezen van deze pagina, is of je eens verder met ons in gesprek wilt.

Klanten die vliegend willen starten

Of juist een tikkeltje voorzichtiger, niet te hard van stapel. Eerst testen en analyseren, daarna rustig doorbouwen. Of wat ook kan: één helder plan de campagne, de acties inplannen, strak uitvoeren en met een grote knal in één keer midden in de markt staan. Wat de voorkeur ook heeft, iedere benadering is met een doordachte werkwijze bijzonder goed uit te voeren.

Klanten die voorop willen blijven lopen

Wil je meer en zie je de kansen, dan wil je er ook voor gaan en zorg je met de juiste aanpak dat je concurrentie het nakijken heeft. Met de juiste inspanning, samenwerking en keuzes kun je er zeker voor gaan! Innoveren doe je heel uitstekend met een partner die de e-commerce markt in alle facetten beleeft. We passen onze kennis en ervaring graag toe.

Klanten die de strijd willen winnen

Omzet al lange tijd stabiel en je komt er maar niet écht door dat magisch omzetplafond heen? Tijd voor de volgende stap en de concurrentie definitief achter je te laten. Investeer in een serieus systeem, Magento of geen je bestaande Magento webshop nu eindelijk eens de serieuze upgrade en til “on the side” je online marketing ook nog eens naar een hoger niveau.

Een ontspannen ritje naar Kampen (naast Zwolle)
en een klein uurtje van je tijd

Het is vooral onze aanpak die uniek is. Wij zelf zijn niet persé duur of goedkoop, maar een stukje efficiëntie en doelgerichtheid vinden we wel erg fijn. Na één gesprek, telefonisch of bij ons op kantoor weet je over het algemeen precies waar je aan toe bent en welke stappen je wilt en/of moet zetten. Wij bieden alvast één eerste goede deal: heerlijke koffie en een uurtje van onze tijd. Oh ja; een Skype-sessie is ook altijd mogelijk.

Afspraak en route plannen
Bellen voor een afspraak

Bekend van een groot aantal succesvolle webshops.

Bewezen succesvol, een duidelijke focus op kwaliteit en met onze kennis en expertise veel meer dan alleen een webshopbouwer.
”Impact per view, functionaliteit vs. omzet?
Zomaar even wat vragen”

Talloze ontwikkelingen van webshops beginnen bij het opstellen van “alle benodigde functionaliteiten”. Logisch en op zich ook prima, je moet toch weten wat je wilt bieden. Maar, wanneer verdien je de investering terug en voor hoeveel bezoekers ontwikkel je die fucntionaliteit eigenlijk?

Is het niet zinvoller om dat stuk budget aan een stuk publiciteit of productfotografie te besteden? Of zorgt het achterwege laten van specifieke functionaliteit er niet juist voor dat je überhaupt snel van start kan en bijvoorbeeld alvast aan je posities in de zoekmachine kunt werken? Dit zijn zomaar wat vragen die vaak niet gesteld worden, maar wel uitstekend door ons beantwoord kunnen worden. Vragen die wij graag stellen en vragen die essentieel zijn voor het ontwikkelen van succesvolle webshops. Want dat succes, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Wat kost zo’n webshop nu?
Welk budget heb je nodig?

Onze webshops kosten gemiddeld tussen de €10.000 en €15.000,- Een kleiner of hoger, budget is uiteraard ook gewoon bespreekbaar.  Lager dan €5000,- is eigenlijk niet mogelijk, dan lopen de kosten in een later stadium vak op en ben je op het verkeerde moment kostbare tijd kwijt aan problemen met je webshop.

Ben je vooral op zoek naar die prijs voor een gemiddelde webshops en wil je toch  graag een richtprijs op basis van functionaliteit?Maak dan gebruik van onze prijs-calculator

responsive

Eerst een richtprijs en daarna
eventueel kennis maken

Dat kan uiteraard ook, maar daarvoor hebben geen afspraak nodig. Maak in dat geval gebruik van onze handige “flow-chart”. Zo krijg je aan de hand van een aantal specifieke vragen binnen 5 minuten inzicht in de kosten voor je gewenste webshop.
Dan bewaren wij onze tijd nog even voor een goede kennismaking en leveren we niet de “uitgebreide” standaard offertes, die in een kant en klare oplossing opdringen, maar heb je nu al vast een manier om zelf snel inzicht te krijgen.

Met deze informatie kun je in ieder geval een eerste offerte-ronde opstarten en (prijs)vergelijkend onderzoek doen. Zo kun je tóch de juiste cruciale keuzes maken, ook al zijn we daar misschien geen onderdeel van.

Direct de prijs voor mijn webshop weten.

Via onze configurator. Bij vragen kun je uiteraard nog contact met ons opnemen.

Bereken de prijs